image description Vind uw persoonlijke hekwerk oplossingen bij een van onze partners image description image description image description

Dubbele draaipoort

Soms moet er een forse afstand worden overspannen, zoals een brede inrit of oprijlaan of blijkt een dubbele draaipoort gewoon handiger. Al vanaf een toegangsbreedte van 2 meter is een dubbele draaipoort een oplossing. Grotere breedten, geautomatiseerd tot zelfs 7 meter per poortvleugel, is geen enkel probleem. Dubbele draaipoorten kunnen perfect worden gecombineerd met een bijpassend hekwerk.

Poorten en hekwerk kunnen in elke gewenste kleur worden geleverd. Een goed vervaardigde en gecoate poort of hekwerk staat garant voor een lange levensduur, met uiteraard veel gemak en genot.

Een draaihoek waarbij de poortvleugels tot tegen het hekwerk draaien, zorgt voor optimale toegang en biedt maximale manoeuvreerruimte. Dubbele draaipoorten zijn leverbaar met kwaliteitsdag- en nachtsloten welke een veilig gevoel brengen.

Dubbele draaipoorten kunnen ook geautomatiseerd worden. Automatisering is een luxe die steeds vaker toegepast wordt op toegangspoorten. Een automatische poortaandrijving voegt waarde toe aan uw huis, bedrijf of terrein, en u kunt in alle veiligheid in- en uitgaan zonder uit uw auto te stappen. Afstandbediening, kinderslotbeveiliging, cardreaders en toegangscontrole behoren allemaal tot de mogelijkheden van vandaag. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om poortvleugels met een lengte tot 7 meter te automatiseren.