image description Vind uw persoonlijke hekwerk oplossingen bij een van onze partners image description image description image description

Enkele draaipoort

Enkele draaipoorten staan garant voor gebruiksgemak. Diverse variaties zijn mogelijk, van lichte poorten voor sporadisch gebruik tot sterke poorten voor intensief gebruik door voetgangers, fietsers en gemotoriseerd verkeer. Enkele draaipoorten kunnen perfect worden gecombineerd met een bijpassend hekwerk, zowel in modern als klassieke uitvoering. De breedte van draaipoorten variëren van smal tot grotere breedten van 5 meter of meer. Poorten en hekwerk kunnen in elke gewenste kleur worden geleverd. Een goed vervaardigde en gecoate poort of hekwerk staat garant voor een lange levensduur, met uiteraard veel gemak en genot.

Hekwerk Partners hebben meer en meer te maken met opdrachtgevers die een kwalitatief hoogwaardige oplossing zoeken voor hun hekwerk en/of toegangspoort, maar tegelijkertijd ook een “ouderwetse” stijlvolle of juist moderne uitstraling voor ogen hebben. Een combinatie die een Hekwerk Partner op het lijf is geschreven.

Enkele draaipoorten kunnen ook geautomatiseerd worden. Automatisering is een luxe die steeds vaker toegepast wordt op toegangspoorten. Een automatische poortaandrijving voegt waarde toe aan uw huis, bedrijf of terrein, en u kunt in alle veiligheid in- en uitgaan zonder uit uw auto te stappen. Afstandbediening, kinderslotbeveiliging, cardreaders en toegangscontrole behoren allemaal tot de mogelijkheden van vandaag.