image description Vind uw persoonlijke hekwerk oplossingen bij een van onze partners image description image description image description

HekwerkPartner

De basis van HekwerkPartner wordt gevormd door:

Onze visie
Mensen willen zorgeloos genieten van een persoonlijke en veilige omgeving.

Onze missie
Mensen voelen zich bij ons thuis. Onze belofte is “Personal Design and Technology!”

Onze business
HekwerkPartner staat voor vakmensen in design en techniek die de beste producten en totaalconcepten verzorgen voor een goede prijs.

Onze ambitie
HekwerkPartner worden vakmensen dé voorkeurleverancier in hun regio!

Onze belofte in de praktijk

Wij zijn klant- en consumentgedreven: persoonlijk en commercieel.
Wij zijn een mensenbedrijf. Wij stellen ‘de mens en zijn wens’ als uitgangspunt centraal, te beginnen met u, onze klant. Via onze ‘vraag achter de vraag’ benadering bieden wij altijd ‘het beste voor een goede prijs’.

Wij zijn resultaatgerichte denkers én doeners.
Wij denken eerst na en stemmen dit goed af. Daarna gaan we daadkrachtig, duidelijk en gedisciplineerd van start en zetten door. Afspraak = afspraak en woorden = daden!

Wij gaan voor samenwerking, bij voorkeur voor de lange termijn.
Wij willen graag samen werken met u onze klant en andere betrokkenen. Dat doen we open, eerlijk en duidelijk. Wij zijn allergisch voor achterkamertjespolitiek en bureaucratie.

Wij zijn proactief en vernieuwingsgericht.
Proactief betekent voor ons: geen verrassingen maar vooruitzien. Daarbij vragen we ons met regelmaat af: “Als we het opnieuw mogen doen, hoe zouden we het dan doen?” Een klacht zien wij dan ook als een uitgelezen kans om van te leren en het de volgende keer (nog) beter te doen.

Wij werken inspirerend, we zijn ambassadeurs!
Als vakmens doen we waarin we goed zijn en dat doen we met veel plezier. Wij verdiepen ons in uw wensen en informeren u over innovaties voor een beter eindresultaat. We zijn slim, niet sluw en nooit slinks.

Wij communiceren daarom ook (pro)actief, open, eerlijk, duidelijk en persoonlijk!
Altijd en overal: op (aan)vragen, klachten, reclamaties, met u onze klant, op locatie, op kantoor, met collega’s of leveranciers, tijdens bijeenkomsten, per telefoon, e-mail, fax, via nieuwsbrief of reclame-uitingen etc.

Wij hanteren een aantal praktische richtlijnen om ‘het beste voor een goede prijs’ te kunnen bieden.
Deze richtlijnen hebben wij eenvoudig meetbaar en beheersbaar vastgelegd in een handboek. Dit zijn richtlijnen op het gebied van deskundig, veilig en duurzaam ondernemen en richtlijnen voor een prettig commercieel proces. Bij het ondertekenen van de Partnerovereenkomst conformeert het Partnerbedrijf zich aan de vooropgestelde criteria en normeringen. Een onafhankelijke organisatie ondersteunt en controleert waar nodig de aangesloten partnerbedrijven. Het Partnerbedrijf kan rekenen op adequate ondersteuning via praktische workshops vanuit HekwerkPartner.

Met vriendelijke groet,

Het HekwerkPartner Team

Contactgegevens

HekwerkPartner

Australiëlaan 10
5232 BB ’s-Hertogenbosch
The Netherlands