image description Vind uw persoonlijke hekwerk oplossingen bij een van onze partners image description image description image description

Klassiek hekwerk

Sierhekwerk geeft uw huis of bedrijf een aanzicht, het brengt sfeer, het geeft meer uitstraling of het nu klassiek of modern is maar wat vooral erg belangrijk is het beschermt uw terrein en bezittingen.

Klassiek sierhekwerk mogelijk in combinatie met een sierpoort grijpt onmiskenbaar terug op weleer. Hekwerk en poort hebben een hoge esthetische waarde. Vierkante of ronde spijlen, een extra tussenligger of stijlvolle hekpunten, sierlijk hang- en sluitwerk, nagenoeg niets is onmogelijk. Hoewel de klassieke uitstraling dat niet altijd doet vermoeden, draagt klassiek sierhekwerk vooral bij aan een veilige situatie op het omheinde terrein.

Ook moderne systemen voor toegangsbeheersing kunnen er probleemloos aan worden gekoppeld. Gebruik van hoogwaardige materialen, staan garant voor duurzaamheid, stevigheid en jarenlang onderhoudsgemak. Een elektrische bediening op afstand zorgt voor nog meer bedieningsgemak. Sierhekwerk kan in elke gewenste kleur worden geleverd. Een goed vervaardigde en gecoate poort of hekwerk staat garant voor een lange levensduur, met uiteraard veel gemak en genot. Daarbij passen ze altijd precies bij het object dat ze omheinen.