image description Vind uw persoonlijke hekwerk oplossingen bij een van onze partners image description image description image description

Looppoort

De looppoort is een populair en prijsgunstig type. Looppoorten zijn geschikt als bijvoorbeeld toegangspoort voor een gastankinstallatie, ballenpoort bij een sportveld of als extra tuinpoort. Looppoorten zijn ook verkrijgbaar met vluchtsluiting. Zo kunnen deze bij calamiteiten als vluchtpoort worden gebruikt.

Looppoorten en hekwerk kunnen in elke gewenste kleur worden geleverd. Een goed vervaardigde en gecoate poort of hekwerk staat garant voor een lange levensduur, met uiteraard veel gemak en genot.

Looppoorten kunnen ook geautomatiseerd worden. Automatisering is een luxe die steeds vaker toegepast wordt op toegangspoorten. Een automatische poortaandrijving voegt waarde toe aan uw huis, bedrijf of terrein en brengt gemak. Afstandbediening, kinderslotbeveiliging, cardreaders en toegangscontrole behoren allemaal tot de mogelijkheden van vandaag.

Hekwerk Partners hebben meer en meer te maken met opdrachtgevers die een kwalitatief hoogwaardige oplossing zoeken voor hun hekwerk en/of toegangspoort, maar tegelijkertijd ook een “ouderwetse” stijlvolle of juist moderne uitstraling voor ogen hebben. Een combinatie die een Hekwerk Partner op het lijf is geschreven.