image description Vind uw persoonlijke hekwerk oplossingen bij een van onze partners image description image description image description

Railpoort

In sommige gevallen is een draaipoort niet goed toepasbaar, doordat er gewoonweg niet genoeg ruimte is om de vleugels in hun geheel open te laten draaien. In deze gevallen biedt een vrijdragende schuifpoort of railpoort de oplossing. Schuifpoorten ogen robuust en zijn praktisch; omdat ze parallel aan het hekwerk openschuiven houdt u alle manoeuvreerruimte. Overspanningen tot 20 meter zijn haalbaar. Schuifpoorten kunnen perfect worden gecombineerd met een bijpassend hekwerk.

Als het gaat om écht grote overspanningen bent u met een railpoort verzekerd van een onderhoudsarme toegangspartij. Die doet recht aan de uitstraling van huis of onderneming. De poorten zijn bovenal veilig. Niet alleen voor wat betreft doordringen of overklimmen, maar ook in het gebruik zélf. Een railpoort heeft in de onderbalk geleidewielen gemonteerd die op een speciale rail rijden.

Schuifpoorten kunnen ook geautomatiseerd worden. Automatisering is een gemak dat niet mag ontbreken op toegangspoorten. Een automatische poortaandrijving voegt waarde toe aan uw huis, bedrijf of terrein, en u kunt in alle veiligheid in- en uitgaan zonder uit uw auto te stappen. Afstandbediening, kinderslotbeveiliging, cardreaders en toegangscontrole behoren allemaal tot de mogelijkheden van vandaag. 

Hekwerk Partners hebben meer en meer te maken met opdrachtgevers die een kwalitatief hoogwaardige oplossing zoeken voor hun hekwerk en/of toegangspoort, maar tegelijkertijd ook een “ouderwetse” stijlvolle of juist moderne uitstraling voor ogen hebben. Een combinatie die een Hekwerk Partner op het lijf is geschreven.