image description Vind uw persoonlijke hekwerk oplossingen bij een van onze partners image description image description image description

Schuifpoort

Schuifpoorten en hekwerk kunnen in elke gewenste kleur worden geleverd. Een goed vervaardigde en gecoate poort of hekwerk staat garant voor een lange levensduur, met uiteraard veel gemak en genot.

Bij een vrijdragende schuifpoort bestaat door middel van een speciale onderbalk de mogelijkheid om een poort met een doorgang van 10 meter te openen en te sluiten zonder dat er een rail nodig is waar de poort overheen moet rijden. Hoogwaardige componenten en vooruitstrevende technologie maakt het mogelijk een goede kwaliteit schuifpoort te leveren. De poorten zijn uitgerust met kwaliteitshang- en sluitwerk en staan garant voor jarenlang onderhoudsarm gebruiksgemak.
Een elektrische bediening op afstand is uiteraard mogelijk. De poorten zijn bovenal veilig. Niet alleen voor wat betreft doordringen of overklimmen, maar ook in het gebruik zélf. Ze ogen bijzonder fraai en vormen als toegangspartij een onmiskenbaar visitekaartje voor menig terrein. Omdat ze parallel aan het hekwerk openen, hebben de poorten slechts minimale bewegingsruimte nodig. Overspanningen tot 20 meter zijn gemakkelijk haalbaar.