image description Vind uw persoonlijke hekwerk oplossingen bij een van onze partners image description image description image description

Toegangscontrolesystemen

In steeds meer woningen, gebouwencomplexen en bedrijfspanden wordt er gebruik gemaakt van communicatie- en toegangscontrolesystemen.

Automatisering is een luxe die steeds vaker toegepast wordt, voegt waarde toe aan uw huis of bedrijf, en u kunt in alle veiligheid in- en uitgaan. Bediening op afstand, kinderslotbeveiliging, cardreaders en toegangscontrole behoren allemaal tot de mogelijkheden van vandaag. Wij geloven in kwaliteit, en voelen ons verplicht de klant bij te staan in al haar behoefte en wensen, zowel voor en na de verkoop van onze producten.

Helios is een communicatie- en toegangscontrole systeem voor deuren en poorten wat voldoet aan de hoogste eisen, niet alleen betreft design maar ook in toepassingsgemak en hoge weersbestendigheid. Dit gebruikers vriendelijk deursysteem vervangt conventionele deursystemen en biedt tal van uitbreidingsmogelijkheden. Toepasbaar in elke omgeving voor particulier, bedrijf, instelling en overheid.

 Het communicatie- en toegangscontrolesysteem kan op elke centrale worden aangesloten. Het uitgebreide modulaire systeem biedt een oplossing op maat voor elke gebruiker, met keuze uit besturingselementen en diverse functies. Elke module kan worden uitgebreid met kleuren camera, display of kaartlezer. De camera zorgt ervoor dat men precies weet wie er voor de ingang staat, wat communiceren een stuk eenvoudiger, prettiger en veiliger maakt. Daarnaast biedt de vandalisme bestendige behuizing bescherming tegen vernieling.

Helios is vervaardigd uit hoge kwaliteit roestvaststaal en door de vlakke uitvoering niet noodzakelijk om in te bouwen. Belangrijkste voordelen van het Helios communicatie- en toegangscontrolesysteem zijn: communicatie en toegangcontrole in één, de uitgebreide mogelijkheden en het modern design.

Wat biedt Helios aan voordelen ten opzichte van bestaande communicatiesystemen?
- modulair opbouwbaar en uitbreidbaar
- aan te sluiten op een analoog toestel, telefooncentrale, GSM-module of VoIP systeem.
- geen extra bedrading noodzakelijk
- direct of later uit te breiden met een codeslot,video,kaartleessysteem, extra switch en spraakmenu.
- Internationaal bereikbaar

Toegangstechniek Partners hebben meer en meer te maken met opdrachtgevers die een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing zoeken voor hun toegangcontrole en beveiliging, maar tegelijkertijd ook betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Een combinatie die een Toegangstechniek Partner op het lijf is geschreven.